Karten in Estepona

Kart & Fun Estepona

Ben je op vakantie in Estepona en heb je zin om te gaan karten?

Het nieuwe KART & FUN-circuit ligt naast het beursterrein van Estepona en laat je genieten van de emoties van de beste karting zonder de Costa del Sol te verlaten.

Met 1160 meter baan en een minimale breedte van 8 meter is Kart & Fun Estepona een bezoekje waard.

Karten in Estepona

Karten in Estepona met groepen of kinderen

De kartbaan in Estepona is speciaal ontworpen voor groepsraces, je kunt in de schoenen van een echte Formule 1-coureur Geniet van het concurreren met de rivalen of het breken van je eigen record. Al onze sessies zijn getimed en we hebben verlichting, zodat u kunt blijven genieten wanneer de zon ondergaat.

En de kleintjes kunnen op onze kinderkartbaan rijden vanaf de leeftijd van 6 of genieten met hun ouders van onze spectaculaire tweezitskarts.

Ons gekwalificeerde team zal altijd uw aanwezigheid op het circuit volgen, zodat u en uw metgezellen zich slechts om twee dingen zorgen maken: versnellen en ten volle genieten. 

Took the kids and raced there.. Had a great time.. The carts are very good and the track is a nice challenge with many corners and hairpin turns… We paid just over 100 euros for 3 people to each do 2 races which amounts to less than 20 euros per race which is reasonable. I likes the management of the races too. Very safe and proper for kart races as they are fast and some more experienced drivers kind if go very fast.

Karten in Estepona tarieven

Goede instructies gevormd door twee circuits, één voor de kleintjes en de tweede voor de rest. De behandeling van het personeel is zeer professioneel en ze zorgen goed voor de beveiliging. Ze hebben auto’s voor de kleintjes, voor tandem en de standaard voor de rest. Ideaal om tijd door te brengen met familie en groepen.

Telefonische reserveringen: 951 13 69 18
E-mails: reservas@kartfun.es / info@kartfun.es

Hoe kom je bij de Kartbaan in Estepona?

Afrit 155 A-7. Naast tankstation GALP.

29680 Estepona. SPANJE.

Coördinaten: 36.434894, -5.161569.

Geweldige karts, geweldige baan, gelukkige kinderen, gebroken ouders. Al met al leuk. Geld goed besteed aan een zeer plezierige ervaring.

Kart & Fun Kartbaan Estepona
Officiële importeur PAROLIN in Spanje. Officiële TONY KART-distributeur in Andalusië.

Wat is er nog meer te doen in Estepona? Check onze Estepona Tips 2020