Het VENTOLERA festival augustus 2021

Om 22.00 uur.

beschrijving

Het VENTOLERA festival arriveert in augustus in Estepona met de beste indie- en popbands

Dorian, Funambulista, Elephants en The Red Room kop een poster die wordt aangevuld met Georgina, Leo, de jonge Bilbao kunstenaar Mare en Cora Yako en Chef Creator. De concerten vinden plaats op donderdag in augustus om 22 uur in de arena.

De gemeenteraad van Estepona laat weten dat de Plaza de Toros in augustus het toneel zal worden van het Festival Noches de Agosto de Ventolera. Dit festival in cyclusformaat brengt op 5, 12, 19 en 26 augustus om 22:00 uur grote indie- en nationale popbands naar Estepona.

Als hoofd van de poster valt Dorian op; de band uit Barcelona is een van de meest populaire onder het alternatieve publiek en geniet van geweldige projectie binnen en buiten het land, omdat ze constant hun internationale tournees zijn.

Funambulista kan ook door dit festival klimmen. Diego Cantero is de funambulist, een liedjesvakman die niet alleen zijn sporen heeft nagelaten in zijn brede en trouwe publiek, maar ook in zijn composities voor vele andere artiesten.

Na een stop keert hij terug naar het Elephants-podium. De band uit Barcelona, geleid door de warme stem van Shuarma, keert terug om hun meest standvastige fans te verrassen.

Ze zullen ook in Estepona The Red Room zijn. Het Valenciaanse kwartet biedt al 25 jaar zijn passie voor muziek aan en geeft tijdloze popsongs weg, getrokken met authentieke hymnen die de vezels van verschillende generaties hebben geraakt.

Naast hen maken ze de poster compleet: Georgina, Leo, de jonge Bilbao-kunstenaar Maren en Cora Yako en Chef Creator.

Voorverkoop kaartverkoop: www.entradasatualcance.com